Preview Mode Links will not work in preview mode

Skapa andan

Hej och välkommen till Skapa andan. Det gläder mig att du hittat hit. 

Jun 3, 2021

I den sista episoden för säsongen ställer jag frågan "vem är Anneli?" och ger sedan en kort presentation av mig själv. Jag berättar också om tröttnad samt anledningen till att jag känner mig färdig.

Halva episoden cirkulerar runt mig och mina erfarenheter och den andra halvan ägnar jag åt vår älskade...


May 13, 2021

Längtar du efter att kunna förflytta dig till en annan plats? Eller är du nyfiken på hur det är att växla om och göra något helt annat? I så fall är det här episoden för dig. 

Följ med upp till Roslagen och besök Anders & Lars-Erik som bestämde sig för att hoppa av sina respektive karriärer 2014. Lyssna...


Apr 29, 2021

I episod 6 träffar jag Åsa och Daniel som driver Sjösala förlag tillsammans. Det blir ett samtal om kärleken till böckerna, rädsla, rättvisa samt om ett och annat misstag som skett under den tioåriga resan med förlaget. 

Du får även höra Åsa beskriva Daniels nyutgivna bok. Och så får vi se om hon...


Apr 14, 2021

Episod 5 handlar om stöd, support samt hur vi kan peppa varandra fram till mållinjen. Jag har bjudit in Alice & Lisa Lystam, systrar och bästa vänner för ett genuint samtal om hur de ser på ämnet samt hur det format deras egna liv och relation till varandra. Resultatet blev ett varmt och hjärtligt samtal om...


Apr 1, 2021

I episod 4 träffar jag Anette Grinde Lundeberg som äger och driver Roslagens Bokhandel i Norrtälje. Det blir ett samtal om hur möten med rätt person vid rätt tillfälle kan förändra livet och få oss att ta steget ut på gungflyt. 

Men det är också en episod där vi pratar om resor och om värdet i att göra...